Access bars

terapija

Nežno in sproščujoče zdravljenje, ki prinese mir, radost in lahkotnost.

Sprostitev elektromagnetnega naboja vseh misli, idej, stališč, odločitev in prepričanj, ki te lahko omejujejo na različnih življenjskih področjih.


Očisti in razgradi vse omejitve, vse, kar te omejuje v življenju, osvobodi se od tega in ustvari prostor za pozitivne spremembe!

Komu je terapija namenjena

  • Osebam, ki so ugotovile, da življenje zanje preprosto ne deluje in želijo spremeniti svojo obstoječo realnost (morda le določen vidik svojega življenja), saj z njo niso zadovoljne.

  • Vsem, ki točno vedo, kaj si želijo v življenju.

  • Osebam, s težavami na določenem področju življenja (odnosi, denar, kreativnost, komunikacija, spolnost, telo…), ki se zavedajo, da jih bodo težko rešile same in iščejo pomoč.

Potek terapije

Access Bars terapija je nežen način pritiska na 32 edinstvenih točk na glavi, ki ustrezajo različnim področjem in vidikom življenja. Med terapijo se nežno dotaknem teh točk, da sprostim elektromagnetni naboj vseh misli, idej, stališč, odločitev in prepričanj, ki klienta lahko omejujejo na različnih življenjskih področjih.

Ljudje poročajo o boljšem zdravju, boljšem spancu, izgubi teže, boljših odnosih, boljšem spolnem življenju, lajšanju tesnobe in depresije in manj stresa.

Zakaj rabim terapijo, kaj bom pridobil/a

Boljšo kvaliteto bivanja na vseh področjih življenja, bolj lahkotno in radostno življenje, ter možnost dopuščanja, da se v življenju lahko prikaže vse, brez omejitev.

Mnenja strank o terapiji

Veliko lažje se učim, saj si vse hitreje zapomnim. Zdi se mi, da sem še bolj vesela in da vse z lahkoto naredim.


Iva V., dijakinja

Terapija mi je omogočila napredek v duhovni in osebni rasti. Prvič v življenju sem prenehala soditi samo sebe in druge, in sem končno (lahko) v dopuščanju prejemanja vsega. Hvala Sandra!


Urška H.,oblikovalka

Zelo sproščujoča terapija po izredno napornem tednu. Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje imel tako sproščeno glavo in tako sproščene misli. Vrhunsko!


Aleksander S.,poslovnež